facebook

Дівчина народила немовля величезних розмірів: думала, що носить двійню

В одній з лікарень Нової Зеландії народився неймовірно великий новонароджений. Це найбільш незвичайний випадок, коли –небудь зареєстрований в сучасній медицині

«Він дитина Геракла. Не думаю, що в моїй акушерській практиці народиться ще одна дитина з такою великою вагою», – сказала акушерка, яка приймала пологи у 33-річної Ніколіни Ньюкомб.



За словами молодої мами, якби лікарі заздалегідь знали, що дитина в її лоні буде настільки великою, вони схиляли б дівчину до проведення кесаревого розтину, проте за обставин, що склалися, породілля змогла виштовхнути на світло «сина Геракла» практично без допомоги лікарів, повідомляє the Sun.

Уточнюється, що під час пологів хлопчик застряг плечем між тазових кісток матері, проте лікарі змогли йому допомогти вибратися самостійно. Вага хлопчика виявилася майже 6 кілограмам (5,8), що відповідає нормальній вазі 11-місячної дитини.

Дівчина також розповіла, що їй дали швидкодіюче знеболююче, проте загальна анестезія при цих вражаючих пологах не застосовувалася.

Читайте також:  Відзначали травневі свята: прикарпатських лікарів звинувачують у смерті дитини

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.