facebook

На Івано-Франківщині почали латати дороги (список)

Із припиненням опадів підрядні організації Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області продовжили ремонт доріг загального користування державного значення.



Працівники ТзОВ «ПБС», яке відповідає за експлуатаційне утримання дороги Н-10 Стрий – Мамалига, продовжили роботи із поточного здібного ремонту на км 177+135 – 181+783 дороги Н-10 Стрий – Мамалига в смт Заболотів Снятинського району, пише Фіртка з посиланням на прес-службу відомста.

Такі ж роботи розпочаті на дорозі Н-10 Стрий – Мамалига від межі зі Львівською областю, на км 19 біля міста Болехова, а також між селами Боднарів та Вістова Калуського району, на км 77 – 84 автошляху.

Здійснюють аналогічні ремонти на дорогах державного значення і філії ДП «Івано-Франківський облавтодор», які відповідають за їх експлуатаційне утримання. Філія «Богородчанська ДЕД» здійснює поточний дрібний ремонт на дорогах Н-09 Мукачеве – Львів, км 270, та на Т-09-06 Івано-Франківськ – Надвірна, км 2-3.

Філія «Городенківська ДЕД» розпочала поточний дрібний ремонт на дорогах Р-20 Снятин – Тязів (на км 25), і Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський, км 160-165.

Коломийська ДЕД працює на км 127-146 дороги Татарів – Кам’янець-Подільський, Рогатинська ДЕД – на км 338 дороги Н-09 Мукачеве – Львів.
Верховинська ДЕД здійснює ремонт дороги Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський на км 10-40, а також на км 50 (підхід до мосту біля Буковецького перевалу).

Івано-Франківське ДЕУ продовжує ремонт дороги Н-09 Мукачеве – Львів на км 319 та км 330, а також на дорозі Т-09-06 Івано-Франківськ – Надвірна, км 0-2.

Усі означені роботи проводяться за кошти, виділені із Держбюджету на поточний дрібний ремонт та експлуатаційне утримання цих доріг.

Звертаємося до всіх учасників дорожнього руху бути уважними в місцях проведення ремонтних робіт, зважати на попереджувальні знаки та дотримуватися ПДР.

Читайте також:  В Ямниці автівка знесла електроопору. Рух заблоковано

На фото: Ремонт дороги Н-10 біля Болехова, Вістова – Боднарів, Заболотів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.