facebook

Італія: Судно зазнає аварії посеред моря, “сотні людей моляться про порятунок”, подробиці трагедії

На допомогу судна, яке застрягло посеред моря, прибув торговий корабель, але порятунок ускладнюється погодними умовами, невідомо чи закінчиться спасіння благополучно



Італійське судно перевозило 250 пасажирів і 90 членів екіпажу (340 пасажирів), але зазнало технічних проблем на шляху до хорватського порту Спліт поблизу архіпелагу Корнаті на узбережжі Адріатичного моря. Погодні умови ускладнюють рятувальну операцію.

Видання Радіо Свобода повідомляє, що постраждали на судні «Аурелія» немає.

Пасажирське судно йшло з італійської Анкони до курортного міста в Хорватії. Згідно з повідомленнями, проблема виникла з двигунами судна. Через негоду малі рятувальні судна були змушені повернутися до пристані, так і не діставшись до корабля.

«Найбільша проблема полягає в тому, що ми не отримуємо ніякої офіційної інформації, тому існують різні неперевірені теорії. Ми тільки сподіваємося, що все буде вирішено швидко», – повідомила одна з пасажирок судна.

На допомогу пасажирам прибув торговий корабель, який захищає лайнер від хвиль. З пристані Задар направили буксир, який мав би привернути лайнер до Спліта. Судно повинно було прибути в Спліті ще вранці о сьомій годині.

Читайте також:  У Києві від COVID-19 померла 21-річна волонтерка

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.