facebook

«Підвів Україну з Кримом»: Коломойський зробив заяву щодо Медведчука

Коломойський зізнався, що перестав спілкуватися з Медведчуком.



Український олігарх Ігор Коломойський зізнався, що перестав спілкуватися з кумом президента Росії Віктором Медведчуком. Причиною він назвав те, що Медведчук підвів Україну з анексією Криму.

Про це розповів мільярдер в інтерв’ю «РБК-Україна».

Медведчук не дотримав обіцянки про те, що ситуація на півострові залишиться під контролем, тому Коломойський перестав із ним контактувати.

«Він же розповідав, що все буде нормально, все буде добре. І коли трапилася анексія, то було зрозуміло, що вони проголосують там у себе, і в мене було питання до нього — це ти мав на увазі добре? Він п’ять років нічого не робив. Не міг навіть людей звільнити. Гаразд, складні питання, пов’язані з війною, кордоном, пов’язані із законом і Конституцією, багато до чого можна причепитися. Але людей можна було звільнити? Третій пункт угод — всіх на всіх», — розповів Коломойський.

На фразу журналіста про те, що Медведчук не має права говорити щось без схвалення Путіна, олігарх заперечив. Він сказав, що Медведчук загалом завжди мовчить, навіть тоді, коли можна говорити. Також він висловив переконання, що цей політик узагалі нікому не потрібен.

Читайте також:  Українська секс-бомба Даша Астаф'єва підірвала мережу новим еротичним образом (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.