facebook

У міліції розповіли про подробиці вибуху під офісом Свободи в Одесі

Правоохоронці знайшли свідка події.

1624532



Предмет, який вибухнув під вікнами офісу Свободи в Одесі, виявився петардою. Як повідомляє прес-служба обласної міліції, інформація про інцидент надійшла до правоохоронців о 17:00.

“Сьогодні о 17:00 до міліції надійшло повідомлення про те, що з балкона будинку №24 по вул. Княжій невідомі нібито викинули вибуховий пакет. Під час перевірки повідомлення виявили, що це була звичайна петарда”, – повідомили правоохоронці.

Міліціонери ретельно обстежили територію, проте нічого підозрілого не виявили. Співробітники міліції знайшли жінку – свідка події. Вона розповіла про те, що бачила, як двоє неповнолітніх кинули з балкона будинку петарду.

Як повідомляв Корреспондент.net, раніше нардеп Андрій Іллєнко повідомив про те, що ввечері в п’ятницю невідомі намагалися закинути у вікно офісу Свободи в Одесі вибуховий пристрій. Вибух стався безпосередньо під офісом організації.

Читайте також:  Інфекціоніст: “Мені б не хотілося лякати українців. Але вже відомо, що найбільш вірогідний сценарій – це погіршення епідемічної ситуації”

Шукайте деталі в групі Facebook