facebook

Авіакатастрофа на українському кордоні: загиблий виявився великою шишкою, деталі трагедії

З’явилися нові деталі страшної авіакатастрофи, яка сталася біля українського кордону

Про це пише видання Апостроф.

Як повідомлялося, 9 травня в румунській лісопосадці впав вертоліт. Йдеться про місцевість, яка розташована до кордону з Україною.

Також відомо, що повітряне судно знайдено на місці НП без будь-яких реєстраційних знаків, а місцеві правоохоронці припустили, що вертоліт нелегально перетнув повітряний простір Румунії.

ЗМІ повідомляли, що поруч з вертольотом було виявлено тіло чоловіка, який, ймовірно, був пілотом судна. Стало відомо, що загиблим виявився 47-річний громадянин Білорусі Дмитро Костіков.

Відзначається, що загиблого чоловіка розшукували в рідній країні з 5 березня 2019 року: тоді вирушив зі столиці Білорусі потягом до Львова, а потім в Мукачево, де власне зник.

Румунські правоохоронці також назвали ймовірну причину авіакатастрофи поблизу українського кордону. Вони припустили, що вертоліт летів на низькій висоті, щоб його не помітили прикордонники, зачепив дерева і впав на землю.



Крім цього, ЗМІ дізналися цікавий факт з біографії загиблого Дмитра Костікова. Виявляється, він був співробітником Міністерства оборони Білорусі. У відомстві поки ніяк не коментували дану інформацію.

Читайте також:  Перезапуск служби порятунку. Інтерв’ю з главою ДСНС Зоряном Шкіряком

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.