facebook

Розкрито ім’я олігарха, який просуває Вакарчука в політику: “Умови дуже хороші”

Українців всполошила інформація про те, що музикант Святослав Вакарчук може брати участь в парламентських виборах

Нещодавно з’явилася інформація, що 16 травня виконавець зробить якесь гучну заяву. Експерти розкрили телеканалу “прямий “ім’я олігарха, який може тягнути лідера групи “Океан Ельзи”. Ходять чутки, ніби Святослав Вакарчук оголосить про створення власної політичної партії і початку передвиборчої кампаніїї.

За словами джерел, за музикантом можуть стояти кілька впливових фігур. Найбільш імовірним кандидатом вважається



Віктор Пінчук
. Про це розповів політолог Тарас Березовець:

“Надати підтримку медійну і фінансову Вакарчуку зможе в першу чергу Віктор Пінчук. Під це розгортається друга серія проекту ”Нові лідери”, – заявив експерт. – “Логічно припустити, що ця платформа ”Нові лідери“ може стати платформою для Вакарчука. Перший проект виявився невдалим, він фактично провалився”.

Тарас Березовець вважає, що політичні рухи Святослава Вакарчука пов’язані з парламентськими виборами. Хтось намагається вдихнути нове життя в образ артиста. Його колега, Анатолій Октістюк, теж бачить олігархічний вплив на співака, якого впроваджують в проект:

“Там є інтереси Пінчука, Василя Хмельницького. Є там афілійовані люди Бориса Ложкіна, в майбутньому проекті Вакарчука. Є представники і грантових структур. Проект” Нові лідери “заточений під Вакарчука тобто просування людей, які в команді Вакарчука”.

За словами Анатолія Октістюка, музикант спробує залучити в свою команду різних людей з певною репутацією. Можливо, професіоналів. Не виключено, що до Святославу Вакарчуку будуть проситися пристосуванці. Політолог підкреслив, що у артиста є шанси пройти до Верховної Ради: “У нього умови дуже хороші. Шанси у нього є на проходження. Тим більше це нові обличчя, що відповідає запиту на оновлення. Той потенціал, який він не використав на президентських виборах, він може використовувати на парламентських”.

Читайте також:  У київській квартирі сім'ю і медиків швидкої охопили судоми: госпіталізовано 6 осіб

Тарас Чорновіл підтвердив, що Святослава Вакарчука підтримують впливові багаті люди. Він теж назвав ім’я Віктора Пінчука. Але також пов’язав кампанію співака з Демократичної партії США та російським олігархом Михайлом Фрідманом. У той же час, за інформацією Тараса Чорновола, соліст “Океан Ельзи” натякав на участь в президентських виборах не за власним бажанням, а за наказом деяких партнерів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.