facebook

Донька могла бути третьою: У квартирі знайшли тіла подружжя і виснажену дворічну дівчинку

У суботу, 11 травня, в Дніпровському районі Києва сталася трагічна подія. В одній з багатоповерхівок на Березняках, за адресою вулиця Тичини, 11 в квартирі виявили тіла двох людей і виснажену дворічну дівчинку. Її госпіталізували.



Як розповіли сусіди загиблих, вони відчули неприємних запах на сходовій клітці 9 поверху і викликали поліцію і рятувальників. Відзначимо, що тіла знайшли в квартирі на 7-му поверсі. Про це Інформатор повідомляє з місця трагедії.

Співробітники ДСНС розкрили двері і знайшли тіла чоловіка і жінки. Також там знаходилася дитина – дівчинку двох років на руках винесли в машину швидкої допомоги.

Раніше дівчинку з батьками шукали в одній з груп району. Сусіди кажуть, що сім’я була не благополучна – зловживали наркотиками. У четвер, 2 травня, в квартирі чули скандал. Після цього всі пропали. Відзначимо, що поліцію викликали ще коли сім’я пропала. Однак квартиру поліцейським ніхто не відкрив, а розкривати її на той момент ще не було ніяких підстав.

На місці чергують поліцейські, рятувальники і медики. Що сталося і подробиці інциденту з’ясовуватимуть правоохоронці.

Представники поліції підтвердили, що в квартирі було виявлено два тіла – жіноче і чоловіче. Від подальших коментарів на даний момент вони відмовилися.

Читайте також:  На Закарпатті екскурсійний автобус "Львів – Будапешт" потрапив у ДТП: багато постраждалих

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.