facebook

Спливло фатальне пророцтво Нострадамуса на 2019 рік: “кінець всьому”

Передбачення легендарного віщуна Мішеля Нострадамуса спробували знову розшифрувати, віщун обіцяє найближчим часом безліч переломних моментів



Експертам вдалося перевести і розшифрувати пророцтво Нострадамуса на 2019 рік. Виходячи з його записів, дослідники прийшли до висновку, що масштабний світовий конфлікт почнеться саме в цей період і переросте в Третю світову війну, яка триватиме майже 25 років.

«Велика війна почнеться у Франції, але потім буде атакована і вся Європа, вона буде довгою і страшною для всіх», – так звучало попередження Нострадамуса.

Згідно з його пророцтвом, війна мала бути довгою і тягнуться протягом 27 років. Хоча в тексті була поправка про те, що протистояння може закінчиться в 2025 році.

«З попелу руйнування світ відродиться, але не всім він сподобається», – було сказано в останній строфі передбачення.

Однак французькі історики вирішили перевірити ще раз переклад передбачень Нострадамуса і дали новий більш точний переклад і тлумачення його слів. Вони прийшли до висновку, що глобальної війни в країнах Європи не буде, а ісламські радикальні угруповання будуть ворогувати тільки на території Близького Сходу. Однак в світі буде деяка напруженість між великими наддержавами, такими як США і Китай. Вони будуть конфліктувати, але до повномасштабних військових дій не дійде.

З’явилися і нові дані, які раніше були розтлумачені. Завдяки постійному спілкуванню, лідери різних країн досягнуть згоди в області екології і почнуть озеленення Землі. А завдяки технологічним інноваціям збільшиться тривалість життя і будуть знищені найнебезпечніші хвороби. А ось людство чекає сюрприз – вони навчаться спілкуватися з тваринами. У новому розумінні істориків 2019 рік не стане таким страшним і жахливим, а Третя світова війна не почнеться.

Читайте також:  Росії не існуватиме: Мольфар з Микуличина розкрив пророцтво про кінець світу (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.