facebook

Поїдаюча мозок амеба позбавила жінку життя: “вода несе небезпеку мільйонам”

Жінка звернулася в лікарню після нападу, лікарів шокувала причина хвороби



У Сіетлі в страшних муках померла жінка, в організм якої потрапила так звана «амеба-пожирач мозку». Лікарі виявилися безсилі їй допомогти, так як виявити справжнього ворога було проблематично. Відразу запідозрили пухлину.

Все почалося з жахливих головних болів, болісних і роздираючих для хворої. За ними пішов важкий епілептичний припадок, хоча до цього жінка на епілепсію не страждала. Госпіталізувавши нещасну, лікарі провели обстеження на апараті комп’ютерної томографії, і виявили підозріле затемнення.

«Пухлина», в один голос вирішили медики і призначили пацієнтці операцію.

Під час операції медики побачили те, що шокувало та жахнуло їх, незважаючи на значним медичний досвід. Головний хірург Чарльз Коббс розповів, що бригада під його керівництвом, яка оперувала жінку, не змогла навіть взяти проби тканин. Частина мозку просто перетворилася в криваву кашу.

«Коли я оперував цю жінку, ділянка її мозку, розміром з м’яч для гольфу, була просто кривавою кашею. Ці амеби були всюди, вони просто їли клітини мозку. Ми не розуміли, що відбувається, але коли ми отримали проби тканини, то зрозуміли в чому насправді була проблема», – пояснив Коббс.

Смертельна амеба потрапила в організм жінки через ніс, коли вона використовувала спеціальний прилад для прочищення пазух. Через місяць після операції пацієнтки не стало.

Читайте також:  Автобус з українцями розбився по дорозі до України: перші деталі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.