facebook

Хірург перетворив обличчя десятків пацієнтів в карикатури: “понівечені до невпізнання”

Пацієнти клініки пластичної хірургії подали в суд на лікаря, який безповоротно спотворив їх особи

Так, це подія трапилася в місті Гоана, яке знаходиться в західній частині Бразилії. Хірурга Уеслі Муракамі звинувачують в тому, що він спотворював їх особи, вводячи під шкіру якийсь препарат, який викликав сильний набряк обличчя. На їхню думку, пластичний хірург скалічив їх, необоротно змінивши зовнішність.

В основному до лікаря Муракамі з Гояни зверталися люди з наслідками акне – прищами і шрамами, а також з бажанням поліпшити зовнішність.



Хірург не мав відповідної кваліфікації. В результаті його пацієнти не НЕ ставали красивіше, а навпаки отримували каліцтва замість поліпшення на які сподівалися. Результати своїх операцій у горе-хірурга деякі з них виклали в соцмережі.

Один з колишніх пацієнтів Уеслі Муракамі 4 роки намагався повернути свій колишній вигляд, але безрезультатно. Нині постраждалі від рук ескулапа пацієнти вимагають компенсації і довічного позбавлення свого кривдника ліцензії. За попередніми даними, від дій горе-хірурга постраждали як мінімум 40 осіб. Фахівці, які оглянули постраждалих пацієнтів, зробили висновки, що деяким з них ніколи не вдасться повернути своє колишнє обличчя.

Читайте також:  “Ви там охр*ніли, чи що?!”: Відома лікарка звернулась до Уряду, вразивши українців своєю зарплатою...

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.