facebook

Горе-мати виставила за двері шестирічного сина: причина шокувала навіть поліцію

У Дніпрі горе мати не пускала додому власного сина, поліцейські з’ясували причину

11 травня на житловому масиві Тополя в Дніпрі сталася НП з 6-річною дитиною, причиною якого стали батьки і спиртне.

У поліцію зателефонувала жінка.

“Дитина нашої сусідки ходить по двору і плаче, мати не пускає її додому”, – саме з такими словами вона звернулася до правоохоронців, передає партульная поліція Дніпропетровської області.



Приїхавши за адресою, поліцейські дійсно побачили 6-річного хлопчика, який сам гуляв у дворі. Коли поліція разом з дитиною піднялася в квартиру, то близько півгодини їм ніхто не відчиняв. Потім двері відкрив невідомий чоловік. За його словами, він друг батька хлопчика. Батьки дитини спали.

У квартирі серед бруду і смороду правоохоронці знайшли порожні пляшки з-під горілки, а ось пошуки будь-якої їжі успіхом не увінчалися.

Виявилося, що крім 6-річного хлопчика в цій сім’ї є ще і 3-річна дівчинка, яка спостерігала весь цей час за батьківським бенкетом. Обох дітей забрали до лікарні, а на батьків поліція разом з ювенальної превенцией склала протокол за невиконання батьківських обов’язків.

Відзначимо, в Дніпрі троє маленьких дітей проживали в брудній і захаращеною квартирі без їжі і води.

Про це повідомляє патрульна поліція міста. Дітей виявили поліцейські під час відпрацювання виклику.

Умови, в яких знаходилися діти, повалили правоохоронців в жах: у кімнатах лежали купи сміття, на стінах висіли обірвані шпалери, а в туалеті не було води.

Також в квартирі не було ніякої їжі.

Поліцейські з’ясували, що в приміщенні, де панує антисанітарія, живуть двоє хлопчиків чотирьох і п’яти років, а також восьмимісячний малюк.

Побачивши моторошні умови, в яких перебувають діти, поліцейські поцікавилися у матері, ніж вона годує дітей. 24-річна жінка запевняла, що ще вранці годувала синів супом, проте поліцейські не знайшли в будинку їжі.

Читайте також:  У Тернополі після лікування зубів пoмeр 2-річний хлопчик

Мати також стверджувала, що ввечері на її рахунок переведуть «дитячі» гроші і вона відразу купить їжу. Поліцейські написали рапорт по ситуації. За батьками повинні стежити органи із захисту дітей.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.