facebook

Олег Соскін пояснив, як Зеленський зруйнував плани Путіна: “Він не зможе…”

Новообраний президент України Володимир Зеленський змусив нервувати Володимира Путіна



Український політолог, економіст, директор недержавного фонду Інституту трансформації суспільства Олег Соскін спробував спрогнозувати, як президентство Зеленського вплине на стосунки між Росією і Україною. Про це пише Главред.

Експерт вважає, що коли Володимир Зеленський отримає повноваження президента України, то для президента Росії Володимира Путіна та інших правлячих еліт настане складний період. Пояснюється це тим, що «з таким вони не грали».

“Адже Путін – КДБіст, а у таких все завжди розкладено по поличках. А з Зеленським так не вийде, його неможливо “розкласти по поличках”, у нього дуже багато личин, і в цьому його перевага”, — пояснює Соскін.

На думку експерта, для представників російської політики, Зеленський є «котом у мішку», адже на даний момент абсолютно неможливо спрогнозувати, як він себе поведе. Соскін упевнений, що Путін не зможе налагодити контакт з Володимиром Зеленським. Російському президенту легко було б вибудовувати стосунки з Порошенком або Тимошенко, тому що вони передбачувані і зрозумілі для нього, але Зеленський грає за своїми правилами.

Також повідомлялося, що Олег Соскін прогнозує серйозний конфлікт між Зеленським і Путіним — їх протистояння можна вважати класичним конфліктом між двома альфа-самцями. При цьому поки рано говорити про переможців або переможених. Правда, у Володимира Зеленського є фора — він молодий і «багатоликий» — звик грати ролі. Путін же такого таланту позбавлений.

“Тому, Зеленський може виявитися в цьому плані більш перспективним. До того ж, він буде наступати на Путіна», — пояснює Соскін.

На думку експерта, Зеленському нічого втрачати, що вигідно відрізняє його від Путіна або Порошенка. «Дерево Рошен» або всякого роду політичні ланцюги не будуть сковувати його в діях, і Зеленський зможе стати по-справжньому відкритим публічним політичним гравцем.

Читайте також:  Олена Зеленська вразила зовнішнім виглядом в США: українці зачаровані першою леді

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.