facebook

Чукалівка готова домовлятись з Франківськом про створення ОТГ

У Чукалівці відбувся схід села щодо визначення майбутнього сільської громади в процесі впровадження реформи децентралізації.



Вкотре обговорювали, де бачать своє село місцеві мешканці. Сьогоднішня відповідь – «У Івано-Франківській ОТГ, а умови та можливості обговоримо з міським головою!».

У зустрічі взяв участь директор Івано-Франківського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe, Руслан Панасюк. Він розповів про зміни в адміністративно-територіальному устрої області та України, які відбудуться найближчим часом.

«Сьогодні село Чукалівка готове іти й на рівних домовлятись з містом Івано-Франківськом про створення ОТГ. За два тижні місцеві мешканці очікують на зустріч з міським головою Русланом Марцінківим, щоб детально обговорити спільне майбутнє та отримати відповіді на запитання про гарантування дотримання прав сільських рад у складі великої міської громади», – зазначив за підсумками зустрічі Руслан Панасюк.

Мешканці села Чукалівка також мали змогу почути про зміни, які відбуваються в сфері освіти та медицини завдяки секторальним реформам.

Читайте також:  На патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета намагалися вчинити зaмaх

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.