facebook

Переможниці не буде: Зірковий холостяк Микита Добринін, випадково розповів правду

Зірковий холостяк випадково розповів правду.



Головний герой 9 сезону популярного романтичного реаліті-шоу “Холостяк” Микита Добринін вже зовсім скоро на всю країну визначиться зі своїм вибором і представить свою обраницю. Як відомо, зйомки шоу вже закінчилися і, по факту, Добринін вже повинен бути щасливим закоханим чоловіком, але недавній пост Холостяка посіяв у фанів сумніви, що вибір взагалі був зроблений.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Микита виклав пост, в якому зізнався, що коли повертається додому після подорожей,то на нього чекає порожній холодильник і доводиться замовляти їжу онлайн.

“Знаєте за що я люблю поїздки і подорожі? За це незамінне почуття, коли ти повертаєшся додому. Зайшов, кинув рюкзак, завалився на диван, увімкнув музику і… згадав що їсти вдома нічого. Але добре, що це можна вирішити в два кліка зрозумілим і швидким додатком. Я продовжую лежати на дивані, а мої гастрономічні рятувальники вже мчать з доставкою.”- поділився Добринін.

Уважні фанати тут же засипали Холостяка питаннями:

“А вдома не чекає переможниця холостяка з вечерею?”, “Напевно, не буде переможниці”, “Але все-таки домашня їжа смачніша, якщо зроблена з любов’ю”

А мені в кaйф самій щось приготувати. Адже це домашнє-улюблене, за чим скучив”, “Якщо у вас раптом не вийде з переможницею з Холостяка…знайте, що є Я”, “А переможниця Холостяка?”, “Напевно, як завжди, і цей холостяк обрав не ту”.

Читайте також:  “Витратив на обновку всю зарплату, а потім місяць на хот-догах сидиш”: Леся Нікітюк зізналася, як в брендових сумках солоні огірки носила

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.