facebook

Олена Зеленська вразила видом на інавгурації: президент опублікував селфі

Новообраний президент Володимир Зеленський опублікував фото зі своєю дружиною за 5 хвилин до початку церемонії інаугурації

Знімок опублікований на його сторінці в Facebook.



“Новий етап. Ми готові”, – лаконічно підписав він фото.

Церемонія почалася о 10.00.

Фото за короткий період набрало дуже багато лайків і коментарів.

“Олена дуже красиво виглядає! Жіночна і елегантна, супер!”, “Хай щастить!!! ми ждем змін! Буде важко, відразу не буде добре-це і так зрозуміло, але має ж наступити “щасливе завтра”!!!” і т.д.

19 травня в столиці відбулася закрита репетиція інавгурації новообраного президента Володимира Зеленского.На закритий захід не пускали представників медіа, але журналістам вдалося зробити кілька ексклюзивних знімків, як Володимир Зеленський готується до сьогоднішньої церемонії інавгурації.

Варто відзначити, що перша частина репетиції відбулася без Зеленського – його заміняв статист.Сам новообраний глава держави під’їхав до Верховної Ради ближче до вечора. Разом з Володимиром Зеленським на закриту репетицію прибули представники штабу: Андрій Богдан і Кирило Тимошенко, який очолює оргкомітет з інавгурації президента.На закритій репетиції також були присутні військові, а військовий оркестр зіграв свою партію.
Щодо зарубіжних гостей на інавгурації президента, повинні були прибути наступні політики – від США – міністр енергетики Рік Перрі, від Канади – міністр національної оборони Хардж Сінгх Сейджан, від Польщі – міністр закордонних справ Яцек Чапутовіч. Також на принесення присяги Зеленським повинен був приїхати віце-президент Туреччини Фуат Октай, прем’єр-міністр Молдови Павло Філіп, глава парламенту Азербайджану (Міллі Меджлісу) Октай Асадов.

Читайте також:  Змінити усе! Перша леді взялася за серйозну справу, це наше майбутнє: благородний вчинок

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.