facebook

Коломойський готує вбивство: у США зробили гучну заяву

Двоє американців звернулися до українських правоохоронців за порадою адвокатаТрампа та написали заяву на Коломойського про підготовку вбивства.


Клієнти адвоката Трампа написали заяву на Коломойського про підготовку вбивства після його інтерв’ю програмі “Схеми”.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Зазначається, що двоє американців Ігор Фруман і Лев Парнас звернулися до українських правоохоронців за порадою свого адвоката Руді Джуліані, який водночас є особистим адвокатом Трампа.

Наголошується, що ці заяви Фруман і Парнас відправили на ім’я генпрокурора України Луценка, голови МВС Авакова і очільника ДБР Труби. Надходження цих заяв у відомствах підтвердили.

У коментарі Радіо Свобода Лев Парнас заявив, що слова Коломойського – берхня.

“Це все брехня, що ми якісь аферисти, що ми в когось гроші просимо або те, що в нас начебто кримінальні справи в Америці… Чому він нам пред’явив такі погрози, такі небезпечні заяви, я не можу пояснити, ми самі у шоці. Ми боїмося за наше життя. Тому ми і написали заяви”, – наголосив Парнас.

Зазначається, що американці пообіцяли звернутися із такою ж заявою і до правоохоронних органів США.

Приводом стала заява Коломойського в програмі “Схеми”, що Парнас і Фруман – “аферисти”, і пообіцяв “вивести їх на світло”.

“В Україні діють два аферисти, які перебувають під розслідуванням США. Один, здається, Лев Парнас, а інший – Ігор – чи то Фруман, чи то Фурман. І вони ходять тут Україною, збирають з людей гроші, розповідають, що вони близькі з паном Джуліані – і що вони вирішать із паном Луценком будь-яке питання. Пан Луценко про це навіть не знає. І, я думаю, пан Джуліані теж про це не знає. Два “Остапи Бендери” які ходять поміж двома країнами й розповідають всіляке… І в найближчому майбутньому, повірте мені, ми цих двох “субчиків” виведемо на світло боже”, – зазначив Коломойський в інтерв`ю.

Читайте також:  У Коломойського знайшли замок у Франції та апартаментами навпроти Ейфелевої вежі

Нагадаємо. що адвокат Трампа заявив, що Коломойський погрожував двом американським громадянам.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.