facebook

Дива трапляються: жителька Івано-Франківщини виграла мільйон в “Лото-Забава”

Щоб вам посміхнулась вдача, потрібно щось для цього зробити. Принаймні, купити лотерейний квиток, пише Канал 24.



У цьому переконана новоспечена мільйонер “Лото-Забава” Галина Кориневич із Івано-Франківщини. Аби гравці не мали жодних сумнівів у правдивості виграшів, вона приїхала на прямий ефір до студії на запрошення лотерейного оператора.

“Хто вірить, той виграє! І читаю відгуки, що це лoхотрон! Не правда! Це не лoхотрон! Треба вірити, грати і вигравати”, – поділилась мільйонер “Лото-Забава” Галина Кориневич.

Щасливий білет, пригадує Галина, придбала напередодні 8 березня. Прямий ефір доленосного тиражу “Лото-Забава” не дивилась, тож про те, що виграла мільйон, дізналась згодом.

“Через два тижні я прихожу в кіоск до продавця. А він каже: “Я вас вже чекаю два тижні, а де ви? Ви виграли мільйон! А я кажу – Не правда! – Точно, дивіться». І я отак як стояла, так і зoмліла”, – розповіла мільйонер “Лото-Забава” Галина Кориневич.

Окрім основного грошового призу, оператор державних лотерей “М.С.Л.” підготував для переможниці персональну подарункову програму “Два дні з життя мільйонера” на честь вступу до “КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ “М.С.Л.”.

Лімузин, особистий фотограф і безліч розваг, серед яких – відвідини концерту симфонічного року ROCKOKO та запрошення на святкування Дня народження контактного зоопарку, яке відбувалось у стилі “Рожева пантера”. Тут пані Галина почувалася справжньою зіркою.

У цей самий день, коли пані Галина завітала до студії за омріяним чеком на 1 мільйон гривень, в Україні з’явився новий, 330-ій мільйонер “Лото-Забава”.

Читайте також:  У підвалі франківського будинку знайшли гранату

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.