facebook

Наречений кинув наречену напередодні весілля: “дозволила його найкращому другу зайвого…”

28-річний хлопець зізнався у соціальній мережі Reddit, що напередодні свого весілля кинув наречену через її “байдуже ставлення” до собаки

За словами хлопця, таке рішення він прийняв після дівич-вечора, який його наречена влаштувала в їх спільній квартирі, повідомляє The Sun.



Дівчина обіцяла доглянути за псом, коли хлопець поїхав на вихідні до батьків, однак не впоралася з цим завданням. Вихованець без нагляду з’їв кілька шоколадних цукерок, після чого йому стало погано.

“О п’ятій годині ранку в суботу вона мені зателефонувала і сказала, що з собакою щось не так. Вона була п’яна, так що я відправив її до ветеринара на таксі. Коли я приїхав на місце, вона виглядала так, ніби-то плакала годинами і не могла говорити. Дві її подруги сказали мені, що пес живий, але йому дуже погано”, – написав хлопець. Він обійняв наречену і втішав її, поки не дізнався, що сталося насправді.

Як виявилося, сп’яніла дівчина і її подруги залишили шоколад і напої на столиках, а собака бродила між ними і їла солодощі. Коли вони повернулася додому, хлопець прогнав наречену і заявив, що весілля відміняється.

“Я усвідомив, що справа не в собаці, а в її наплювацькому ставленні до життя інших людей і тварин. Краще вже побуду сволотою, ніж буду переживати кожен раз, коли дитина залишається з нею”, – підвів підсумок хлопець.

Читайте також:  Як змінилася середня пенсія в Україні після підвищення

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.