facebook

На Закарпатті на хабарі затримали викладача університету

Співробітники Служби безпеки України викрили на систематичних хабарах доцента юридичного факультету одного з вищих навчальних закладів Закарпатської області.



Оперативники спецслужби встановили, що доцент вимагав гроші від студентів за успішне складання і перескладання іспитів та заліків. Вартість “послуг” зловмисника становила від двох з половиною до чотирьох з половиною тисяч гривень.

Правоохоронці затримали доцента згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час отримання чергової неправомірної вигоди у розмірі чотири тисячі п’ятсот гривень. Наразі вирішується питання щодо оголошення фігуранту справи підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Тривають слідчо-оперативні дії. Заходи з викриття зловмисника проводилась під процесуальним керівництвом прокуратури.

Нагадуємо, що раніше співробітники Служби безпеки України викрили на систематичному одержанні хабарів директора інституту одного із закладів вищої освіти Івано-Франківської області.

Про це повідомляє прес-центр СБ України

Читайте також:  Клятва Гіппократа вже не та… Те за що вимагав гроші лікар “ОХМАДИТУ” вас просто приголомшить

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.