facebook

Жінка померла після косметичної процедури: що стало причиною

Отримано висновок комісійної експертизи, яка підтвердила результати первинного дослідження

Київська місцева прокуратура №6 повідомила про підозру хірургу приватної клініки косметичної хірургії, в якій жінка померла після ліпосакції. Про це пише прес-служба столичної прокуратури.

У повідомленні говориться, що операцію провели в приватній клініці в Печерському районі Києва в лютому 2017 року, проте вирішити питання про наявність чи відсутність складу злочину в діях медичних працівників, які її проводили, було неможливо, оскільки довгий час проводилися судові експертизи.




“Отримавши висновок комісійної експертизи, яка підтвердила результати первинного дослідження, встановлено, що між оперативним втручанням, проведеним хірургом, і настанням смерті 42-річної пацієнтки є причинно-наслідковий зв’язок і є дефект в наданні медичної допомоги в післяопераційний період”
, – йдеться в повідомленні прокуратури.

Відзначається, що хірургу інкримінується порушення ч. 1 ст. 140 Кримінального кодексу (“Неналежне виконання медичним працівником своїх професійних обов’язків, що спричинило тяжкі наслідки для хворого”).

Після того, як будуть виконані всі необхідні процесуальні дії, обвинувальний акт буде переданий до Печерського районного суду столиці для розгляду по суті.

Читайте також:  Зґвалтував, порізав ножем та задушив: спливли моторошні подробиці звірячого вбивства 11-річної дівчинки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.