facebook

Гідна відповідь агресору

Збройні Сили України продовжують ефективно відповідати на провокації російських окупантів на Донбасі. Всього за кілька днів українським армійцям вдалося здобути кілька локальних перемог та укріпити свої позиції.

Про новий успіх сил ООС на передовій в своєму особистому Facebook розповів командир батальйону ЗСУ, підполковник В’ячеслав Власенко з позивним «Філін».

Зокрема, офіцер ЗСУ відзначив, що українські військовослужбовці ефектно ліквідували замасковану позицію снайпера російсько-окупаційних військ на Донбасі.

Перед цим, воїни ЗСУ в районі проведення ООС на Донбасі завдали по позиціях окупантів точні удари, в результаті чого були знищені бліндаж та автомобілі. Про це розповів відомий волонтер Юрій Мисягін на своїй сторінці в Facebook.

Військові 54-ої бригади провели успішну операцію по ліквідації вогневих точок окупантів на Донбасі. Були знищені ворожі позиції, міномети 120-мм і 2Б9М “Волошка”, втрати серед бойовиків склали 2 людини убитими і 2 були поранені. Про це повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан “Штірліц” на своїй сторінці в Facebook 15 травня.

Майстерня операція була проведена бойовою групою К-2 зі складу 54-ї окремої механізованої бригади.

Як розповів Штефан, наприкінці квітня в результаті провокаційних обстрілів з забороненого озброєння російсько-окупаційними військами підрозділів ОС було прийняте рішення щодо адекватної відповіді противнику та знищення їх позиції, звідки ведеться вогонь.

“Це один з прикладів бойової роботи на закиди в мережі останнім часом про попередню заборону відповідей на обстріли окупантів”, – зазначив він.

Сумнівів не залишається – перемога буде за Україною!


За матеріалами:

https://styler.rbc.ua/ukr/voyna/prosto-virtuozy-video-sokrushitelnogo-udara-1557926011.html

https://www.rbc.ua/ukr/styler/ukrainskie-voiny-prouchili-okkupantov-naglost-1557982046.html

https://www.rbc.ua/ukr/styler/ukrainskie-voennye-likvidiruyut-snayperov-1558068848.html

 

 

 

Читайте також:  СБУ: від початку року ухвалено 132 вироки за посягання на територіальну цілісність України

Шукайте деталі в групі Facebook