facebook

Сховалася за колону! Геращенко потрапила у скандал із прикрасами в Раді: аж руки трусилися

Перший віце-спікера Верховної Ради України Ірина Геращенко потрапила у досить дивну ситуацію. Під час засідання Верховної Ради вона за колоною приміряла золоті прикраси.


Інцидент помітили журналісти телеканалу “НАШ.Максі-ТВ”.

Це трапилося 22 травня, під час виступу лідера “Батьківщини” Юлії Тимошенко. На відео видно, як нардеп відходить з іншою жінкою за колону у приміщення Верховної Ради. Там жінка дістала прикраси із сумки та одягла на Геращенко. Та приміряла браслет та повернула назад.

Українці гнівно відреагували на такі дії віце-спікера Верховної Ради України.

“Я хочу бачити як їй наручники на руки надягають у Верховній Раді”, “Ось дивіться, як Геращенко думає про народ. Головне плювала на всіх, пішла прикраси дивитися”, “Ну так сильно хотілося приміряти нову штучку. Епізод з життя народного депутата”, “Хто ще не розуміє, що робиться з людьми, які потрапили до владного корита?

Ось вам приклад дівчаток…”, “Стерв’ятники! Це вони так приймають закони, які важливі для всього народу України. Всі займаються своїми особистими справами. Кореспондентам окреме дякую “, “Ж-жадібність. Аж руки трусилися, що впустили”, – написали користувачі мережі в коментарях до відео інциденту з Іриною Геращенко.

Крім того, журналісти Української правди запідозрили, що прикраси на шиї Геращенко належать легендарному бренду Van Cleef, який коштує 10 тисяч доларів.

Але після того, як вийшла ця публікація, пані Ірина у своєму Facebook заявила, що це неправда .

“Це неправда. Спеціально для вас роблю фото свого срібного ланцюжка. Завтра вранці я передам цей ланцюжок у вашу редакцію. Дарую його вашому фотографу й пропоную редакції зробити благодійний внесок — стільки, у скільки оціните мою біжутерію, у фонд “Таблеточки”, для допомоги дітям, які борються із раком”, — написала вона.

Додамо, що 22 травня депутати провалили розгляд законопроекту президента Зеленського про зміни виборчої системи. Відмовились включати в порядок денний. Парубій закрив сесію.

Читайте також:  Задушили на очах у 7-річного сина: рідні по-звірячому вбили молоду жінку через гроші

Верховна Рада не включила до порядку денного законопроект про внесення змін до Закону України “Про вибори народних депутатів України” та про внесення змін до Закону України “Про публічні закупівлі”.

За включення першого законопроекту проголосувало 92 народні депутати, за другого – 127 нардепів. Спікер Ради Андрій Парубій закрив позачергове засідання парламенту і призначив чергове засідання на 28 травня.

Зокрема, Фракція БПП і ряд фракцій на позачерговому засіданні парламенту відмовилася голосувати за законопроект про вибори.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.