facebook

На Прикарпатті злодії викрали 2000 доларів, 1000 євро та ювелірні вироби

До поліції ледь не щодня надходять заяви про квартирні крадіжки. Злодії проникають до осель та виносять звідти усе цінне. Окрім матеріальних збитків потерпілі зазнають ще й значних моральних переживань.



Про це повідомляє прес-служба поліції Івано-Франківщини, пише Типовий Франківськ.

Приміром, вчора, 24 травня, зловмисники обікрали квартиру мешканки Івано-Франківська. Невідомі, шляхом розбиття вікна, проникли до помешкання і викрали телевізор.

Напередодні злодії проникли у будинок 44-річної мешканки Коломийського району. Лиходії шляхом підбору ключа до дверей, пробралися до середини оселі і викрали грошові кошти в сумі 2000 доларів США, 1000 ЄВРО та ювелірні вироби.

Зловмисники вибирають для скоєння злочину такий час, коли більшість громадян перебувають на роботі чи за межами міста. Злодії знаходять спосіб проникнути в житло шляхом злому серцевини замка вхідних дверей, віджиму металопластикових вікон чи підбору ключа. Часом навіть наявність міцних, броньованих дверей не може зупинити досвідченого крадія.

Аби ваш дім був неприступним для злодіїв, потрібно засвоїти декілька простих та важливих правил:

– якщо вас не буде дома декілька днів або тижнів, домовтеся із сусідами, аби вони наглядали за вашою квартирою і регулярно виймали кореспонденцію з поштової скриньки.

– обов’язково встановлюйте решітки, якщо живете на нижніх поверхах.

– щоб бути спокійними та не турбуватися про можливість проникнення до вашої квартири – встановлюйте системи сигналізації.

Поліція закликає прикарпатців вживати заходів для збереження власного майна і цінностей.

Читайте також:  Житель Франківська крав бруківку та вантажив її у салон мікроавтобуса

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.