facebook

Розстріл Майдану і кровопролиття в Одесі: Портнов узявся за Парубія

За словами чиновника часів Януковича, правоохоронці повинні розглянути весь «збірний образ» голови ВРУ.



Колишній заступник глави адміністрації Януковича Андрій Портнов заявив, що варто розслідувати роль спікера Верховної Ради Андрія Парубія в організації масових заворушень в Києві й Одесі 2014 року.

Таку заяву він зробив в інтерв’ю телеканалу «112 Україна». «Є ціла низка доказів, де Парубій бере участь в організації масових заворушень, але наслідок, і я це вчора сказав слідчим, йде від цього питання. Вони не допитують Парубія. Один раз для формальності його допитали», — сказав він.

За словами чиновника часів Януковича, правоохоронці повинні розглянути весь «збірний образ» Парубія: де він перебував, коли саме, з ким комунікував, фото- і відеодокази долучити до справи.

«Надалі — подивитися на нього з точки зору його ретроспективи і подальших його дій, подивитися на події 2 травня, коли була страта в одеському Будинку профспілок… Парубій і там брав одну з основних участей», — наголосив Портнов.

Читайте також:  Потужний ураган, який насувається з Угорщини накриє Закарпаття. Будьте обережні і без потреби не виходьте з дому

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.