facebook

У Пасічній агресивні собаки покусали жінку (ФОТО)

Про це повідомила франківка Tanichka Tanyusha KS у групі “Типова Пасічна” в соціальній мережі Фейсбук.




“У понеділок на Пасічній зграя собак оточила і напала на жінку. Будьте уважними та небайдужими у разі таких прикрих ситуацій”,
– пише жінка.

Потерпіла йшла вулицею, поблизу 24 школи, на неї напала згая собак, хоч жінка зазначає, що не провокувала їх, інформує Галка.

“Поки сиділа в травмпункті, прийшли ще 2 людини, яких покусали собаки вже в центрі. Крім того, за сьогодні почула про ще кілька випадків, які відбулись на Пасічні. І не так давно! Я не провокувала собак! Взагалі стараюсь їх обходити, так як це в мене вже другий випадок. І так як сьогодні – тоді теж налетіла зграя з 4-ох собак. Мені пощастило, що в обох випадках надійшли люди та прогнали їх. Що мені надали першу допомогу. Я не підтримую знущань над тваринами, я проти цього.Але подумайте, куди може вкусити така собака дитину… Невже правильно, що такі агресивні тварини вільно розгулюють в районах, де багато дітей?”, – пише потерпіла Христина Сачовська-Присташ.

Також ситуацію прокоментував міський голова Руслан Марцінків, він порадив куди звертатись у таких випадках, та додав, що багато чого залежить саме від людей – чи вони звертаються куди слід.Якщо будуть повідомляти про агресивну поведінку собак, навіть якщо не дійшло до укусу, куди слід – то і буде більше можливостей вирішити дану проблему.

Читайте також:  Україна єдина: У Франківську "живим ланцюгом" відзначили День Злуки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.