facebook

У Львові п’яна студентка вижила після падіння з сьомого поверху

Внаслідок падіння дівчина дивом вижила, але отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

У Львові 15-річна студентка випала з сьомого поверху гуртожитку. Про це повідомила прес-служба ГУНП у Львівській області.




“Сьогодні, близько 1:50 в поліцію надійшло повідомлення про те, що на вулиці Зеленій у Львові з вікна багатоповерхового будинку випала дівчина. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як попередньо встановили правоохоронці, 15-річна мешканка Закарпатської області випала з вікна на сьомому поверсі гуртожитку одного зі львівських навчальних закладів. Внаслідок падіння дівчина отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована”,
– повідомили в поліції.

У прес-службі Львівської міської ради повідомили, що 15-річна “дівчина була в стані алкогольного сп’яніння”. Її з діагнозом перелом кісток тазу, відкритий перелом гомілковостопного суглоба, доставили у 8-му міську клінічну лікарню, вказали в міськраді.

Також у мерії уточнили, що йдеться про гуртожиток Львівського коледжу будівництва, архітектури та дизайну. Інформація про подію внесена в Журнал єдиного обліку, поліцейські встановлюють обставини.

Читайте також:  “Не можна казати Слава Україні”: у Почаївській лаврі зробили зауваження дівчатам (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.