facebook

Нові подробиці резонансного вбивства в Коломиї: передсмертну записку приніс до поліції товариш Петріва. ВІДЕО

28 травня відбувся брифінг представника головного управління Національної поліції з приводу загибелі подружжя Петрівих у Коломиї.

Як вже повідомляв WestNews, відомий коломийський адвокат, меценат і громадський діяч Михайло Петрів застрелив 56-річну дружину Ольгу, а потім застрелився сам.

26 травня близько 20 години рятувальники отримали повідомлення про пожежу. Будинок був зачинений, пожежники зрізали ґрати з вікна, розбили скло і проникли у будинок. Там знайшли два тіла – на першому поверсі тіло чоловіка з вогнепальними пораненнями живота, на другому – тіло його 56-річної дружини з вогнепальними пораненнями грудної клітки.

Встановлено, що Михайло Петрів приблизно о 18 годині прийшов додому, зачинив вхідні двері на замок зсередини. Ймовірно між подружжям виникла сварка, під час якої чоловік взяв обріз мисливської рушниці 12 калібру і вистрелив у жінку. Щоб приховати злочин, підпалив одну з кімнат, пішов у спальню і застрелився.

За словами слідчого, можна стверджувати, що між подружжям часто виникали суперечки з приводу сімейного життя, а також виховання єдиної доньки.

Коли подія набула розголосу, до поліції звернувся товариш Петріва і передав чемодан з документами на майно, який той залишив у нього напередодні, наголосивши, якби з ним щось сталося – передати документи до поліції.

У сумці була записка, у якій чоловік просить вибачення у всіх рідних і близьких і шкодує за вчинки, які він зробив.

Читайте також:  Безкарний водій убив подружжя та покалічив 3-річних дітей

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.