facebook

Могли спалити живцем: батько та мати вбили 5-річну доньку, а щоб їх не звинуватили – видавали сина за покійну

У с. Листвин Житомирської області батько вбив та спалив 5-річну дівчинку у печі. Про це повідомляють “Надзвичайні новини” Односельці розповідають, що батько дівчинки Павло завжди був жорстоким та бив дітей.



У той трагічний день він жорстоко побив дівчинку та поки та була ще живою затягнув під ліжко. Мати котра прийшла, не допомогла дівчинці, а навпаки вони разом із вбивцею спалили її у печі. Згодом вони десять місяців приховували смерть доньки, а коли приходили соціальні служби, то перевдягали свого сина у дівчачий одяг, видаючи його за покійну Дарину.

5-річну Дарину перед її вбивством забрали соціальну службу та передали у будинок сімейного типу. Проте горе-батьки почали судитись за дівчинку та відсудили її. Тоді їх навіть підтримали активісти, котрі пікетували приміщення суду та прийомну родину дитини. Колишня опікунка дівчинки згадує, що покійна була з інвалідністю. Також дівчинка була дуже доброю та позитивною.

Дитина прожила у своїй родині лише чотири місяці. Потім її батько побив та спалив у печі. Зазначається, що непритомну дитину могли спалити й живцем. Колишня опікунка дівчинки Наталія переконана, що у смерті дитини винні й активісти, котрі добивались повернення дівчинки у катівню. Наразі рідним батькам за вбивство дитини загрожує тюремний термін.

Читайте також:  У Сумах стався вибух, внаслідок якого постраждала дитина

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.