facebook

Схоже, це не жарт: Заміжня Ірина Білик отримала пропозицію руки та сердця від колишнього чоловіка

Українська поп-співачка Ірина Білик отримала раптову пропозицію руки і серця від свого колишнього чоловіка, шоумена Дмитра Коляденка. На цей крок танцюрист зважився в ході ювілейної церемонії Miss Blonde Ukraine, де екс-подружжя обидва були ведучими.

На фан-сторінці Білик в Instagram з’явилося коротке відео, на якому відображено момент зізнання. 47-річний Коляденко встав на одне коліно і, простягнувши виконавиці кільце, запропонував їй знову вийти за нього заміж. Заміжню на поточний момент артистку він також попросив не поспішати з відмовою.

Коляденко раптом зізнався колишній дружині, що все також її любить і дуже сумує. Коли ж він підніс їй ексклюзивне кільце ручної роботи і прозвучала фраза “Ір, виходь за мене”, виконавиця розгубилася.




“Це так несподівано… я заміжня.., але бачучи таку обручку, мені треба подумати”
, – відповіла 49-річна Білик.

Виконавиця спробувала перевести ситуацію в жарт, але Коляденко був налаштований серйозно. В результаті кільце артистка прийняла, однак ствердну відповідь Дмитро так і не почув. У відповідь на це Коляденко зізнався, що мріє про третю дитину, дівчинку, яка буде схожа на Білик.

https://www.instagram.com/p/ByGaVHUAn96/?utm_source=ig_embed

Шанувальники виконавиці також в розгубленості. Деякі вважають ситуацію епізодом програми вечірнього шоу, інші впевнені, що у Коляденко дійсно залишилися почуття до колишньої дружини.

На сьогоднішній день Ірина Білик дійсно заміжня за продюсером Асланом Ахмадовим. Більш того, пара виховує сина Табриза. Однак в своїх інтерв’ю виконавиця неодноразово зізнавалася, що з чоловіком проводить дуже мало часу, так як обидва вони в постійних роз’їздах. До того ж Ахмадов живе в Москві.

https://www.instagram.com/p/ByIHODCITTT/?utm_source=ig_embed

А ось з Дмитром Коляденком виконавиця не тільки підтримує відносини, а й часто з’являється на різних заходах. При цьому на запитання журналістів і фанатів про особисте життя артистка відповідає, що вони з шоуменом лише близькі друзі.

Читайте також:  Прикарпатець вкрав золоту обручку товариша

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.