facebook

Перед смертю ґуґлила, як себе вбити: страшне самогубство юної дівчини вразило місто

1 червня, близько 14:30, з балкона багатоквартирного будинку номер 21 по вулиці Княжий Затон випала дівчина приблизно 20 років.



Про подію повідомила консьєрж будинку. Жінка почула різкий удар і побачила на асфальті дівчину. Правоохоронці вважають, що причина смерті – самогубство чи вбивство, тому що тіло лежало занадто далеко від фасаду. Консьєрж стверджує, що раніше загиблу в будинку не бачила. З даху вона також не могла потрапити в під’їзд, так як вхід на горище був завжди закритий.

Поліцейські, які згодом обшукали квартиру дівчини, не виявили передсмертної записки. Однак основна версія того, що сталося – самогубство. Тому що коли стражі закону перевірили комп’ютер покійної, то побачили в історії пошуків статті, як себе знищити.

Інформації про особу загиблої немає.
Нагадаємо, рано вранці 1 червня, за допомогою до лікарів звернулася жінка, яка розповіла, що порізала собі вени. Медики відразу ж вирушили на допомогу. Увійшовши в квартиру на вулиці Березинській, вони побачили не тільки жінку, а й тіло її померлого сина.

Мати ледве змогла пояснити, що сталося. Вона стверджувала, що випадково кинула дитину вчора, після чого син не приходив до тями. Медики негайно викликали поліцію.

Читайте також:  Чорний день у світі кіно: З життя пішла справжня легенда

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.