facebook

У Івано-Франківській ОДКЛ дитину хотіли виписати з лікарні бо у мами немає коштів на лікування

З Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні хотіли виписати маму з 6-місячною донечкою. А причина шокує – брак коштів на лікування.

Про це повідомила у мережі Фейсбук Valeriya Kushnirenko , пише Правда.іф.

“Цій крихітці, малесенькій дівчинці, народжена 8.11.2018 р. ПОТРІБНА НАША З ВАМИ ДОПОМОГА!.
Мама виховує 5 дітей, в с.Вербовець, Косівського району. Від двох місяців маленька Діаночка постійно з мамою по лікарнях, вже перенесла операцію, по видаленню пухлини на лопатці. Наразі дитина знаходиться в Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня , в пульмонологічному відділенні, з попереднім діагнозом – запалення легень, але…..Дитина на свої 6 з половиною місяців важить 4.200 кг !!!!!! Потрапила малеча вже до цього відділення, в п’ятницю, а вже завтра її збиралися виписувати додому, бо в жінки немає за що лікувати дитину!!!!!! Дитина не тримає голівоньку, виглядає на новонароджену, знесилина, погано їсть + ЗАПАЛЕННЯ ЛЕГЕНЬ, І ДОДОМУ???????”,- обурюється жінка.

Валерія додає, що до неї звернулися небайдужі люди з проханням допомогти, бо дитина може померти. А лікарі навіть незнають точного діагнозу.

“СЬОГОДНІ, МИ ПІДІЙШЛИ ДО ЛІКУЮЧОГО ЛІКАРЯ ДИТИНИ, ВИТВИЦЬКА ВІРА ВАСИЛІВНА, ПОЯСНИЛИ, ЩО МИ ГОТОВІ ВЗЯТИ НА СЕБЕ ПОВНЕ ФІНАНСОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЛЯ ЦІЄЇ ДИТИНИ, ГОТОВІ ОПЛАТИТИ ВСІ ОБСТЕЖЕННЯ, АНАЛІЗИ, ТІЛЬК И СКАЖІТЬ, З ЧОГО ПОТРІБНО ПОЧАТИ? НА ЩО ВІДПОВІДЬ ЛІКАРЯ ПРОСТО ВРАЗИЛА, ЦИТУЮ – “З ГОЛОВИ”!!!!! “Тобто з голови”?????перепитує волонтер. Відповідь ЛІКАРЯ – ,”ну та то 5 дитина в неї, і як не може справитися з лікуванням, то для чого то їй потрібно, тільки хвора може народити п’яту дитину…………….ШОК!!!!! “Ви розумієте, що якщо дитина не буде набирати вагу, вона помре?”продовжує волонтер. Відповідь ЛІКАРЯ :Так, розумію, а що я зроблю?” На цій ноті діалог зупинився і ми пішли до завідуючої відділення!. Господи, ну як можна дивитися, як на твоїх очах згасає тільки – но розпочате ЛЮДСЬКЕ життя, як можна не боятися Бога та робити такі гріхи? Як можна спокійно дивитися і пожимати плечима, коли йде мова про життя, лиш із-за того, що в мами немає за що лікувати дитину?????? Так не повинно бути! Це є ЖИТТЯ ДИТИНИ!!!
Ми просимо Вас, усіх, хто зараз читає це повідомлення, ДОПОМОЖІТЬ! Дитинці потрібно пройти повний курс обстеження, здати усі аналізи, щоб виявити причину її стану”,- пише жінка.

Читайте також:  Лікарі назвали приховані симптоми Омікрону

Реквізити для переказу коштів:


Рахунок – 26005052549009
МФО- 336677
EGRPOU – 42732425
Карта ключ приват банк –
5169 3305 1633 7117
(Кушніренко Валерія )БО “Час добра та милосердя” КАРТА ФОНДУ.
ОБОВ’ЯЗКОВО ВКАЗУЙТЕ ПОЗНАЧКУ
для “на лікування”
тел. 0950301429

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.