facebook

У Зеленського розповіли, як йому працюється президентом: перше відверте зізнання

Глава держави Володимир Зеленський з’являється на робочому місці до 8 ранку, а прямує додому після 22:00

Про це в інтерв’ю журналістам розповів заступник голови АП Сергій Трофимов, передає Українська правда

За його словами, співробітники Адміністрації президента приїжджають на роботу близько 8:30, але сам глава держави Володимир Зеленський прибуває раніше за інших.

“У 8:30 ми всі на роботі, щоб в 9:00 могли повноцінно працювати. Президент приїжджає раніше, він ще в спортзал заходить. У нього набагато більш жорсткий графік, ніж у всіх нас. Перші дні ми засиджувалися до 1-2 ночі. Зараз закінчуємо десь о 22: 00”,



– зазначив Трофімов.

Як розповів перший заступник голови АП, Володимир Зеленський проводить щоденні наради зі своїми підлеглими.

“На другий день після призначення у нас була апаратна нарада, де були всі заступники, керівники департаментів. Ми тільки включаємося в процес. У Володимира Олександровича є стратегічні наради. Вони в першу чергу проходять за участю першого помічника і з главою АП”, – підкреслив він.

Крім цього, Сергій Трофимов заявив, що є ще й щоденні “неформальні наради за участю першого помічника глави Адміністрації і всіх заступників”. За його словами, в команді президента Володимира Зеленського “немає проблеми спілкуватися всім разом, збиратися разом і обмінюватися інформацією”.

“Ми говоримо там про всі питання, їх просто мільйон. Ми обговорювали розпуск Ради, закупівлі ЦВК, є питання по головам ОДА і пішло-поїхало, якісь кадрові питання. Завдань дуже багато. Всі доповідають президенту по своїй зоні відповідальності, але всі рішення приймає самостійно президент, слухаючи всі сторони. Я б зараз не говорив про якийсь жорсткий усталений графік, адже ми тільки запускаємо процес”, – пояснив перший заступник голови АП.

Читайте також:  Медведчук: Зеленський повинен піти на прямий діалог з Москвою, Донецьком і Луганськом

Трофимов також признався, що Володимир Зеленський відповідальна і працьовита людина, і він завжди знаходиться в роботі. На питання, чи комфортно Зеленському на новій посаді, перший заступник голови Адміністрації президента відповів:

“Він дуже відповідальна людина. Я знаю його більше 10 років. Йому дуже важлива довіра людей. Він ніколи не підводив і дуже дорожить довірою. Зараз Володимир Олександрович весь у роботі, він дуже зайнятий, вирішує складні завдання. Наскільки це зручно – важко сказати. Це велике навантаження, відповідальність і мужність з його боку”, – резюмував він.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.