facebook

Святкували випускні своїх дітей: стало відомо, чому поліцейські розстріляли 5-річного Кирила

Поліцейські, котрі розстріляли 5-річного Кирила, у Переяслав-Хмельницькому, що на Київщині, у день трагедії святкували випускні своїх дітей.

Про це під час прес-конференції розповів розповів в.о. начальника поліції Переяслава-Хмельницького Андрій Медуниця.

Медуниця стверджує, що після стрілянини поліцейські не помітили, що підстрелили дитину. Вони поїхали і далі святкувати.

Їх затримали згодом у центрі міста.

Також начальник Кримінальної поліції Київської області Андрій Небетов розповів, як з’явилася версія про травму голови 5-річного Кирила Тлявова, у якого влучили поліцейські.

За його словами, таку версію лікарі озвучили слідчо-оперативній групі, коли вона прибула у медичний заклад. Крім того, про отриману травму голови після падіння також повідомляли мама і бабуся хлопчика.

“Потім слідчо-оперативна група виїхала на місце, опитала свідків і з’ясувала, де цей камінь. Його вилучили і долучили його до справи”, – каже Небетов.

Кулю у голові дитини після проведених аналізів і рентгену виявив нейрохірург, якого викликали з Києва. Коли про це повідомили поліцію, то слідчо-оперативна група знову поїхала на місце події.

Зрозуміли, що стався кримінальний злочин. Почали о 23:30 проводити додаткові огляди. Під час них керівник поліції разом із співробітниками знайшли місце, де стріляли по пляшках”, – повідомив він.

Кримінальне провадження перебуває у Державному бюро розслідувань. Поліція не розслідує справу, оскільки у злочині обґрунтовано підозрюються працівники поліції.



Читайте також:  “Привид” біля хреста: у Карпатах сфотографували незвичне явище (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.