facebook

Є загиблі: Поліцейський протаранив авто під Івано-Франківськом

У ДТП за участю поліцейського загинули дві людини

В Івано-Франківській області сталася аварія, в якій загинули дві людини. Винуватець ДТП – поліцейський, який на своєму автомобілі протаранив іншу автівку. Про це повідомляє видання Vesti з посиланням на власні джерела в МВС.

Трагедія сталася в понеділок, 3 червня, поблизу села Лісний Хлібичин Коломийського району Івано-Франківської області. Як розповіли співробітники правоохоронних органів, поліцейський не впорався з керуванням свого автомобіля і протаранив машину місцевих жителів.




“У понеділок, 3 червня, о 13:30 в селі Лісний Хлібичин Коломийського району, сержант поліції сектора реагування патрульної поліції №4 Коломийського відділу поліції не впорався з керуванням автомобіля Мazda, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем Daewoo під управлінням місцевого жителя, 1988 року народження. В результаті аварії водій і пасажирка другого транспортного засобу загинули”
, – повідомив інформатор і додав, що поліцейський отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

Відомо, що сержант поліції на даний момент знаходиться у відпустці. За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч.3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Читайте також:  На Прикарпатті затримали серійного крадія

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.