facebook

Будинок Порошенка в диму, далі буде ще гарячіше: що відбувається, фото

Горять шини і фаєри, усюди крики – справжній хаос панує біля стін будинку Петра Порошенка

В даний момент більше сотні українських націоналістів штурмують будинок Петра Порошенка. Українці вимагають заарештувати екс-президента.

Про це в мережі повідомив Олександр Онищенко:




«Активісти пікетують маєток екс-президента України Петра Порошенка в Козині під Києвом і вимагають негайного його арешту і сім’ї Гладковських, причетних до скандалу навколо Укроборонпрому»
.

Відомо, що близько 120 осіб з прапорами України та ОУН біля будинку на вулиці Луговій палять шини і фаєри. Більш того, в мережу просочилася інформація про те, що така ж акція проходить біля будинку Олега Гладковського (Свинарчука), сім’я якого опинилася у центрі скандалу з крадіжкою в українській оборонці:

«Там очікується не менше 100 чоловік».

Нагадаємо, після розслідування вітчизняних журналістів про «схеми» в оборонному секторі країни Нацкорпус влаштовує акції з вимогою покарати фігурантів скандалів.

Український журналіст Олександр Дубінський сфотографував Ferrari GTB 599, яка за його словами, належить синові Олега Гладковського – Ігорю Гладковському.

За словами Дубинського, це зовсім новий автомобіль, який був куплений за 300 тисяч євро (близько 9 мільйонів гривень).

“Вітаю Вас з прекрасним придбанням, яке Ігор Свинарчук-Гладковський зробив на гроші, вкрадені у армії. Це Ferrari GTB 599. Розглянути автомобіль ближче можна на стоянці Укрпромінвеста на вул. Електриків 29а в Києві“, – підписав знімок журналіст.

Також він додав інформацію про власника машини: VIN ZFFFD60B000161326. Власник Гладковський Iгор Олегович. Адреси власника: Україна, Печерський, м. Київ, Печерський, вул. Кловський узвiз, 5, кв. Дата народження 16.11.1994.

Перший заступник секретаря РНБО і друга Петра Порошенка Олег Гладковський, його син Ігор, а також Віталій Жуков, який був помічником директора одного з оборонних підприємств, і їх партнер Андрій Рогоза стали фігурантами скандалу із закупівлями в “Укрборонпромі”.

Читайте також:  Порошенко також! Кравчук приголомшив українців новою заявою. Ніхто і не думав

За даними журналістів, вони займалися контрабандою запчастин для української військової техніки через фірми-прокладки. Іноді частини закуповували в Росії: Москві, Пітері, Челябінську і Бєлгороді. Іноді перепродували з українських же частин в 2-4 рази дорожче. Змушували директорів оборонних підприємств кількох українських міст приймати ці деталі. Журналісти підрахували, що розмір розкрадань становить мінімум 250 мільйонів гривень.

Представники національних дружин організованою натовпом прийшли до Міністерства внутрішніх справ. Вони вимагають покарання для колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського і його сина. Пікет обіцяли влаштувати в 17.00, але стартували лише о 18.20. Пряму трансляцію веде в Facebook Олександр Гончаров. Він йшов разом з дружинами від метро “Арсенальна” до входу в міністерство.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.