facebook

Білецький: Шість загиблих, два десятки поранених бійців за три дні – ціна “веселих, мирних” рішень президента і заборон стріляти у ворога

Засновник і перший командир полку “Азов”, лідер партії “Національний корпус” Андрій Білецький розкритикував рішення президента України Володимира Зеленського активізувати Мінські переговори та заклики призначеного ним представника в цьому процесі Леоніда Кучми стосовно заборони українським військовим стріляти у ворога на Донбасі на тлі значних втрат української сторони останніми днями.


“Двоє загиблих за одну ніч. Десять поранених. За три дні – шість загиблих, два десятки поранених бійців. Серед них – мої друзі. Це ті дні, коли Кучма веде “найбільш плідні і конструктивні перемовини” в Мінську. Коли цей “новий” перемовник нового Президента, закликає заборонити стріляти у відповідь!”, – написав Білецький у своєму телеграм-каналі в п’ятницю вранці.

Він запропонував президенту особисто поїхати на похорон загиблих солдатів.

“Я пропоную Зеленському поїхати на похорон загиблих, самому викопати хоч одну солдатську могилу. Дізнатися про ціну своїх “веселих, мирних” рішень і заборон стріляти у ворога. Що стосується Кучми – знову стає актуальним гасло 2001 року: “Кучму геть!”, – написав Білецький.

Читайте також:  Чоловік із Ужгородського району побував на власному пoxoрoнi

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.