facebook

“Готовий поставити свою репутацію на шальки терезів”: Сергій Притула йде на вибори у Раду

Як повідомив відомий шоумен та гуморист на своїй сторінці у Facebook, він йде на парламентські вибори у списку партії “Голос” Святослава Вакарчука.


Як заявив шоумен, сьогодні, 8 червня, про це оголосять на з’їзді партії.

Про те, що телеведучий вирішив стати депутатом та брати участь у парламентських виборах сказав сам Сергій Притула у своєму відеозверненні.

“Я хочу щоб мої діти жили і працювали у цій країні і я хочу докласти до цього якісь зусилля, щоб потім совість не гризла. Я відчуваю себе досить фінансово незалежним чоловіком, для того щоб гарантувати, що мій похід до парламенту не є спробою заробити додатковий карбованець. І головна мотивація – це команда із якою я йду на ці парламентські вибори. В списку партії “Голос” ви не знайдете колишніх народних депутатів, ви не побачите там людей, які збираються лобіювати інтереси олігархів чи фінансово-промислових груп, зате там є в достатній кількості фахівці: з юриспруденції, з економіки, з інвестицій, з медицини, з освіти. Там знайшлось місце для волонтерів, для громадських діячів, для добровольців і для кадрових офіцерів. І я перший раз, за майже 38 років, готовий поставити свою репутацію на шальки терезів!”, – заявив Сергій Притула.

Читайте також:  “В мене в машині жінка з дворічною дитиною їм немає де жити”- неймовірна історія людяності

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.