facebook

На Прикарпатті під час купання в річці втопилася дитина

На Прикарпатті в селі Міжгір’я під час купання в річці Луква втопився хлопчик, 2010 року народження.



До прибуття до місця виклику рятувальників місцеві жителі витягнули загиблого з води. Про це сьогодні, 10 червня, повідомив власкор IA ZIK з посиланням на управління цивільного захисту населення Івано-Франківської ОДА.

В Івано-Франківську на міському озері не допущено до купання в невідведеному місці на автомобільних камерах 3 дітей (10-13 років), які були без нагляду дорослих.

Черговою зміною Галицької рятувально-водолазної станції в місті Галич на річці Дністер не допущено до відпочинку 5 дітей (вік 10-14 років), які були без нагляду дорослих. З ними проведено профілактичні бесіди щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах та відправлено з території водойми додому.

Черговою зміною Коломийської рятувально-водолазної станції на міському озері не допущено до купання в небезпечному місці 2 громадян (стрибали зі шлюзу у воду). З ними проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах. Проведено профілактичні бесіди щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах з 3 рибалками.

Читайте також:  “Мати знущалася, батько знімав на відео”: страждання маленького хлопчика приголомшили мережу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.