facebook

На Закарпатті водолази дістали тіло 17- річного юнака (ФОТО)

Вчора, 9 червня, о 21:00 до закарпатських рятувальників надійшло повідомлення від чергового Ужгородського відділу поліції про ймовірне утоплення 17-річного місцевого юнака.



Трагедія трапилася на штучній водоймі колишнього піщаного кар’єру, що в обласному центрі на вул. Гранітній. З`ясувалося, що юнак разом з товаришами відпочивав біля водойми. Близько 17:00 він пішов поплавати і більше його вже ніхто не бачив.

На місце події було направлено водолазно-рятувальне відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення. Пошуки тіла хлопця тривали до настання темряви, але бажаних результатів не дали. Сьогодні, 10 червня, вранці водолази продовжили обстеження водойми і о 09:35 потопельника було знайдено на глибині близько 10 метрів та за два метри від берега. Тіло людини вилучено та передано правоохоронцям. Деталі справи встановлюють.

На сьогодні з початку року на водних об’єктах Закарпаття вже потонуло 10 людей. Проте, за аналогічний період минулого року таких випадків було 18. Рятувальники вкотре наголошують дотримуватися правил поведінки на воді.

Про це повідомляє У ДСНС у Закарпатській області

Читайте також:  Стояла навколішках і благала: на Закарпатті поліцейська жорстоко побила дівчину. Ексклюзив

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.