facebook

З початку року страхувальники Івано-Франківщини сплатили понад 2 мільярди гривень єдиного внеску

У січні-травні поточного року платники податків Прикарпаття перерахували до бюджету 2091,6 млн грн єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування, що на 352,8 млн грн більше, ніж у відповідному періоді 2018 року.



Про це повідомляє Фіртка з посиланням на Головне управління ДФС в Івано-Франківській області.

Як зазначили податківці, на збільшення надходжень до бюджету вплинули цілеспрямована робота працівників органів ДФС з керівниками підприємств та підприємцями щодо своєчасної сплати єдиного внеску та погашення заборгованості. Адже отримані кошти єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування є основним джерелом наповнення фондів соціального та пенсійного страхування. За рахунок цих коштів фінансуються державні соціальні програми, здійснюється виплата пенсій, виплати по безробіттю громадянам, тощо.

Нагадаємо, що з 2 травня сплачувати єдиний внесок необхідно на нові небюджетні рахунки 3719, відкриті на ім’я територіальних органів Державної фіскальної служби України. Кошти, які сплачуватимуться платниками на старі рахунки, не будуть зараховуватись, а повертатимуться платникам, як нез’ясовані надходження.

Читайте також:  Страшний злочин у Маріуполі: у житловому будинку задушили і підпалили двох дівчат

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.