facebook

Поранений лежав поруч з нею: 18-річний син відомого спортсмена вбив власну матір

За інформацією ЗМІ, син відомого російського воротаря Максима Соколова напав з ножем на власну матір. 18-річний юнак зарізав матір, після чого завдав поранення і собі. Зараз підозрюваного доставили в реанімацію, за його життя борються лікарі.



Справжня драма розгорнулася в селищі Романівка під Санкт-Петербургом. Вдень 13 червня 18-річний Максим Соколов-молодший раптово напав з ножем на власну матір. Свідком трагедії став брат підозрюваного Арсеній, який повідомив про те, що сталося сусідам.

Як стверджував 15-річний юнак, брат зайшов в його спальню з ножем. Він заявив, що вб’є його. Незважаючи на те, що Максим поводився неадекватно і був агресивний, Арсенію вдалося втекти.

Сусіди викликали поліцію і відразу ж вирушили на місце трагедії, де виявили тіло 45-річної Ірини, дружини колишнього воротаря команди «СКА» Максима Соколова. Її син лежав поруч: він поранив себе ножем в шию. Зрозумівши, що брат вбив матір, Арсеній завдав йому ще кілька ударів холодною зброєю, але Максим все одно вижив. Пізніше підозрюваного госпіталізували в одну з петербурзьких клінік. Поки невідомо, що послужило причиною для скоєння злочину, але передбачається, що між Максимом і його матір’ю сталася сварка.

Раніше спадкоємець знаменитого спортсмена не був помічений в кримінальних справах. Максим вирішив піти по стопах знаменитого батька і став хокеїстом. Він був воротарем молодіжної команди «СКА-тисяча дев’ятсот сорок шість», в якій його тато займав пост тренера.

Зараз на місці злочину працюють співробітники правоохоронних органів, але деталі розслідування не розголошуються. Поліцейські опитують свідків і намагаються з’ясувати, що ж сталося в заміському котеджі спортсмена насправді.

Сам Максим Соколов не коментує трагедію, що сталася в його родині. Старший син хокеїста зараз знаходиться в реанімації, за його життя борються лікарі.

Читайте також:  В центрі Івано-Франківська чоловік, вірогідно під дією препаратів, з розгону двома ногами влетів в машину

Нагадаємо, що 47-річний воротар є володарем кубка Європейських чемпіонів і звання чемпіона Росії. Соколов встиг пограти в кількох вітчизняних клубах, але найбільше він виступав за петербурзький «СКА». У 2013 році Максим Анатолійович закінчив професійну кар’єру і став тренером. В інтерв’ю спортсмен неодноразово розповідав про те, як він пишається синами і дорожить відносинами з дружиною.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.