facebook

“Єдина і бажана дитина”: На Львівщині 11-річний хлопчик вкоротив собі віку

У середу, 12 червня, близько дев’ятої вечора, в одному з сіл Жидачівського району Львівщини наклав на себе руки 11-річний хлопчик. Дитину знайшли на горищі закинутої будівлі. Вона висіла у зашморгу.



Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Львівській області, за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 з приміткою “самогубство” Кримінального кодексу України. Обставини події з’ясовують, призначено відповідні експертизи.

Як повідомляє сайт lmn.in.ua, трагедія сталася у селі Туради. У сусідньому селі Іванівці, звідки дитина родом, кажуть, що шоковані трагедією. Хлопчик був єдиною дитиною у сім’ї і дуже бажаною.

“Миколка був дуже товариський, чемний, активний, завжди з хлопцями гасав на велосипедах, був задіяний у різних гуртках. А також завжди був при церкві. І не лише в неділю, а ходив на катехизацію — не пропускав жодного разу, на “Веселі канікули з Богом”. Та й сім’я — дуже порядна. Він — дуже доглянутий. Ми всі шоковані. Чула, що хлопчик начебто грав в одну з тих небезпечних ігор, щось таке як “Синій кит” чи “Момо”. У той день люди чули, як він, ніби в бабці на подвір’ї в селі Туради рахував від 12 в зворотному порядку. Але не зважили на це, бо вирішили, що дитина просто бавиться. Казали, що там і повісився, хоча чула також, що наче біля клубу”, — розповідала одна з мешканок села Іванівці.

Кажуть також, що останні кілька днів хлопець постійно дзвонив кудись і з кимось розмовляв. Але він нікому нічого не розповідав, що теж дивує, бо був дуже говіркий.

Читайте також:  На Прикарпатті відбувся витік нафти із нафтопроводу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.