facebook

Піджак з бутоньєркою та біла сукня: переможниця проекту «Холостяк-9» Даша Квіткова та її обранець Микита Добринін опублікували відео, якe нарoбило багато галaсу в мeрежі

Переможниця проекту «Холостяк-9» Даша Квіткова та її обранець Микита Добринін порадували фанатів новим відео, яке наробило багато галасу в мережі.



24 травня на телеканалі СТБ завершився показ шоу « Холостяк-9 », яке поєднало серця Даші Квіткова та Микити Добриніна. У фіналі холостяк вибрав саме Дашу, так як з нею йому вдалося побудувати теплі і довірчі відносини.

На пост-шоу «Як вийти заміж» Микита і Даша повідомили фанатам, що вони до цих пір разом. Пара розповіла про складнощі, які переслідували їх під час трансляції реаліті-шоу на телеекранах. Микита і Даша змушені були ховатися від сторонніх очей і не видавати почуттів на очах у інших людей. Даші навіть доводилося ховати обличчя, щоб фанати на вулиці не звертали увагу і не створювали ажіотаж.

14 червня Даша опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram цікаве відео, на якому вона з Микитою стоять разом і милуються феєрверком. На відео видно, що Микита одягнений в білий піджак з бутоньєркою, а Даша в білій сукні. Вони разом милуються феєрверками. За ними видно арку, прикрашену світлими кольорами. Під відео сама Даша написала, що це свято, на якому Микита був ведучим, а вона лише підтримувала його.

Шанувальники прокоментували пост і відзначили, що відео дуже нагадує весільне, одяг молодих людей також говорить про весілля. Також вони похвалили Микиту і Дашу за ніжні відносини і побажали їм щастя, а також відзначили, що скоро таке ж свято може бути і у них.

Читайте також:  Обман: новий Холостяк Микита Добринін вже був одружений (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.