facebook

У РФ прокоментували затримання двох своїх військових на Донбасі

У Держдумі вважають за необхідне перевірити заяви Києва про затримання російських військових.

1625179




У Держдумі РФ вважають за необхідне перевірити заяви Києва про те, що на сході України затримано двох російських військових. Таку думку в інтерв’ю Эхо Москвывисловив голова комітету з оборони Володимир Комоєдов.

При цьому Комоєдов сказав, що не вірить в те, що люди, які потрапили в полон, мають відношення до російських військ.

Спочатку про затримання двох російських військових повідомили представники батальйону “Айдар”. Пізніше цю інформацію підтвердили в штабі АТО. Як повідомив Лисенко, затримано двох російських офіцерів головного розвідуправління Міноборони Росії, з ними працюють оперативники.

Один з військових РФ розповів, що він – Олександр Александров, сержант з третьої бригади спецназу в Тольятті (РФ), контрактник, служить з 12 грудня 2012 року.

У Міноборони Росії і МЗС жодних коментарів не дають.

У свою чергу, представник Народного фронту Антон Геращенко вважає, що це може бути підставою для звільнення з російського полону Надії Савченко та інших українських громадян.

“Ну що, Володимире Володимировичу, схоже, Надя Савченко і майже 400 українських громадян, які перебувають в полоні у твоїх терористів, скоро повинні будуть повернутися додому”, – написав депутат у себе в Facebook.
За матеріалами: Радиостанция Эхо Москвы

Читайте також:  Школярі жорстоко побили третьокласника, через побої дитина впала у кому: Вирване волосся, відбиті органи

Шукайте деталі в групі Facebook