facebook

Брали участь у захопленні Криму: волонтери назвали прізвища російських військових (фото)

Міжнародна волонтерська спільнота InformNapalm знайшла важливі факти участі військовослужбовців 758 ЦМТЗ ЧФ Російської Федерації в операції по захопленню Криму. Про це йдеться в публікації спільноти.

Факти були знайдені під час моніторингу сторінок російських військовослужбовців. Були встановлені конкретні прізвища.

Роль підрозділів забезпечення в операції захоплення Криму була вагомою, адже вони здійснюють технічне та тилове забезпечення всіх видів збройних сил та окремих родів військ ЗС РФ.

Наприклад, щоб виконати бойове завдання, всі кораблі — підводні, надводні — забезпечуються паливно-мастильними матеріалами, ракетами, боєкомплектом, продовольством, прісною водою, всім необхідним.

Уточнюється, що фігуранти розслідування служили в 758-му центрі матеріально-технічного забезпечення (758 ЦМТЗ) Чорноморського флоту РФ (в/ч 63876, ППД — тимчасово окупований Крим, м. Севастополь).

Так, фотодокази участі в операції захоплення Криму опублікував на своїй сторінці в соцмережі російський військовик Данилов Сергій Сергійович (рос. — Данилов Сергей Сергеевич), дата народження — 25.07.1991 р., м. Сочі, Краснодарський край РФ.

Волонтери наголосили, що в альбомі Данилова є фото нагородного посвідчення до медалі за окупацію Криму за підписом командира 758-го центру МТЗ полковника Олексія Миколайовича Шишечкіна.

Данилов опублікував ще одну фотографію, що свідчить про участь військовиків у операції по захопленню Криму. На ній, окрім Данилова, зображений його товариш по службі Владислав Діденко. В обох медалі за окупацію Криму.




В InformNapalm закликали правоохоронні органи України сприймати розслідування як повідомлення про злочин, скоєний проти України. Також, волонтери закликали правоохоронців провести всі належні процесуальні дії з даного приводу.

Читайте також:  Коли закінчиться карантин у школах і ВНЗ – МОН запустило сайт про головні зміни

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.