facebook

Затягував дівчинку у кущі: на Львівщині орудує небезпечний педофіл (фото)

У м. Новий Розділ, що на Львівщині, викрили небезпечного педофіла, котрий намагався затягнути дитину в кущі.



Про це повідомляє lmn.in.ua.

Повідомляється, що жителька Нового Роздолу Наталія Ільчишин розповіла у фейсбуці про місцевого жителя, який чіпляється до дітей і тягне їх силою в кущі.

«На днях 13-річна дочка Наталі гуляла з подругами в центрі міста, вже починало смеркати, – розповідає LMN знайома жінки Ірина Чернова. – До них підійшов той чоловік, почав тягнути дівчинку за руки в кущі. Діти дуже налякалися, почали кричати. На щастя, неподалік проходив лікар Ярослав Талама. Захистився за дівчат, відігнав того маніяка і викликав поліцію. Поліцейські сконтактувалися з батьками дівчаток. Наталія написала заяву».

Під постом Наталії у фейсбуці з’явилося багато коментарів. Виявляється, цей чоловік роками лякає жінок.

«Він ще нападав і раніше, років 8 назад. Я це лице запам’ятала назавжди. Він спочатку розгулює і роздивляється, а коли стемніє, то ловить. А люди зупинялись і просто спостерігали, як він обнімає і хапає кричащу 12-річну дитину,» – згадує Анастася Прокопів.

Ірина Чернова знає того чоловіка. Каже, не могла повірити, що він на таке здатен.

«Він виріс у нормальній сім’ї, я добре знайома із його сестрою, – розповідає. – Вона абсолютно адекватна жінка. Правда, той чоловік любить випити і частенько дебоширить. А ще, напевне, хворий, бо важко вимовляє деякі слова. »

Місцеві кажуть, чоловік часто ошивається біля дитсадка № 9 або дитячого кафе «Сова».

У поліції запевнили, що вперше чують про те, що цей чоловік може бути небезпечний.

Читайте також:  Матері в шоці: відтепер тільки лікарі мають право вирішувати чи вакцинувати дитину, інакше забудьте про дитячий садок і платіть штрафи

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.