facebook

“У скромній квартирі”: У Мережі показали як живуть батьки президента Зеленського. Журналістка була приголомшена

Батьки президента України Володимира Зеленського – Римма Володимирівна і Олександр Семенович – живуть в чотирикімнатній квартирі в Кривому Розі. В гостях у подружньої пари побувала казахська журналістка.

За словами Зеленських, Володимир неодноразово пропонував їм переїхати жити до столиці, але вони не хочуть їхати з Кривого Рогу.

«Я непогано отримую, у мене пенсія. Він сам завжди пропонує, то машину хотів купити, то в Київ кликав. Я не хочу, а він влітку виштовхує нас відпочивати за свій рахунок, ось зуби мені поставив. Я не дуже прихильник цих речей. Я скромна людина. А що треба, плавальний басейн, чи що? Куди ще, в ресторан? Ну нам і цього не треба. Вона прекрасно готує! Що нам треба? Здоров’я і все », – каже Олександр Семенович.



Скромна, але затишна квартира, журналістка помітила, що багато червоного кольору – меблі, килими. “Це Риммочка любить”, – пояснює Олександр Семенович, знайомить з дружиною і проводить коротку екскурсію. – “Каву будете?”

Відповіли батьки Зеленського на всі питання журналістки і відзначили, що їм дуже неприємно чути бруд про свого сина, тим більше, що це неправда.

“Коли чуємо черговий бруд проти сина, вона (мама Зеленського – ред.) ось з маленьким кулачком підходить до телевізора і хоче пробити цей екран. Дуже неприємно, багато бруду ллють, немає цього бруду, але вони звідки все беруть, я не знаю. У пресі пишуть велику неправду, він нібито як попка (папуга – ред.). Мовляв, йому підсунули текст, і він не вміє говорити. Це брехня. Після інституту він з братами Шефір поїхав в Москву, і вони писали там три роки тексти для інших команд КВН. Він пише прекрасно! “, – каже Олександр Семенович.

Читайте також:  Підвищення пенсії з 1 квітня: Відома сума надбавок

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.