facebook

У Чернівецькій області вчителька потрапила на відео коли била 11-річного школяра

Під час моніторингу мережі інтернету поліцейські знайшли відео, на якому вчителька штовхає та б’є 11-річного школяра. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області, передає УНН.




“Під час моніторингу мережі Інтернет працівник ювенальної превенції Хотинського відділення поліції виявив відео, на якому зафіксовано конфлікт між учнем і вчителькою одного із навчальних закладів району. Правоохоронці встановили, що у 20 числах травня поточного року в учбовому приміщенні Грозинецького навчально-виховного комплексу виник конфлікт між двома п’ятикласниками. Свідком інциденту стала 55-річна мати одного з учнів, яка працює вчителькою у вказаному навчальному закладі. Заступаючись за сина, жінка штовхала і вдарила 11-річного хлопця”,
– йдеться у повідомленні.

Правоохоронці повідомили, що про виявлену подію одразу було проінформовано керівництво ГУНП в Чернівецькій області, а вказаний факт зареєстровано у системі єдиного обліку. Наразі працівники поліції опитують учасників, а також очевидців і свідків інциденту.

Додається, що поліцейські встановили учасників інциденту та з’ясовують усі обставини.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 126 (Побої і мордування) Кримінального кодексу України.

Читайте також:  Стрaшна трaгeдiя: Подружжя попросило знайому приглянути за дитиною, а вона віддала їм її мeртвoю

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.