facebook

На Дніпропетровщині дві школярки випали з 9-го поверху будинку: одна загинула

У місті Жовті Води, що на Дніпропетровщині, дві неповнолітні школярки випали із недобудованої дев’ятиповерхівки. Одна з них загинула, інша наразі перебуває у реанімації.

Про трагедію повідомила місцева мешканка Ольга Байдак у одній із груп у Facebook.

 

Цю інформацію підтвердили медики та поліція. Що робили дві п’ятнадцятирічні дівчинки у недобудованій багатоповерхівці – невідомо. Проте, як повідомляють місцеві жителі, підлітки облюбували це місце та проводять там свій вільний час.

 

Того вечора однокласниці Катя і Каріна разом із друзями пішли до цієї недобудови у спальному районі Жовтих Вод. Попри усі попереджувальні знаки, компанія вибралась на дев’ятий поверх. Раптово Каріна оступилась і полетіла до низу, потягнувши за собою подругу. Каріна загинула на місці, а Катя ж впала на неї зверху. За словами медиків, саме це врятувало їй життя, адже у Каті жодного перелому.

Множинні забої. Все ж вона впала з великої висоти. Проте катастрофічних травм немає, хоча підозрювали забій мозку, – розповів лікар-травматолог міської лікарні Жовтих Вод Володимир Кулик

Питання безпеки на цьому довгобуді неодноразово піднімалось і місцевими активістами. Входи у недобудову заварювались та закладались цеглою, але це, на жаль, не зупиняє любителів екстриму.

Місцеві пригадують, що цій недобудові понад 30 років. За цей час дев’яти поверхівка забрала не одне життя. Вхід в неї заґратовували і закладали цеглою. Втім, металеві перегорожі розкрадали, а цеглу розбирали. То ж любителі екстріму далі збираються на цьому місці та нишпорять поверхами.

Читайте також:  2-річний син пішов слідом за мамою: з'явилися сумні подробиці страшної аварії

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.